LIBERTATE: Când (ne) voluntarii reînviați reînvie echipele și întreaga extraterestră

LIBERTATE: Când (ne) voluntarii reînviați reînvie echipele și întreaga extraterestră

„Onorurile din spumă” ale lui Kundrátek, care sunt onorate prin marcarea golurilor de la Třinec, avea 29 de ani. El a petrecut ultimii ani în KHL. Cea mai înaltă competiție internă în care a câștigat duminică, la 53 de ani.Campionul mondial și olimpionistul nu și-au propus să participe la actualul sezon.

Dar destinul hochei nesigur a dorit-o puțin altfel.

La fel ca în cazul lui Tomáš Plekance, Jan Kovář, Radek Smoleňák sau poate Michal Birner.

Deși (foști) reprezentanți ar fi preferat să facă hochei adrese mai prestigioase și mai profitabile în ultimele săptămâni în loc de iernile domestice, întoarcerea lor (în) voluntară iluminează extragia gri.

care a dispărut viitoare, actuale sau foste stele, nu poate decât să beneficieze.

Extraligă a aflat în ultimul timp că merg la stadion pentru a sprijini un club preferat, mai degrabă, din cauza unor personalități proeminente, cum ar fi Dopita, Čajánek, Straka sau Ručinský.

Acum, liga poate atrage Plekance sau Fierar.Și aveți grijă, returneii de hochei nu joacă doar rolul de sertare pentru spectatori. Mai important, nu necesită o „perioadă de grație”. Pe de altă parte, angajatorii cehi sunt capabili să ajute imediat pe gheață. De la străinătate la extraligare

De exemplu, Kovar, în vârstă de 28 de ani, care a cucerit KHL în ultimele cinci sezoane, dar nu a reușit în NHL toamna, pentru raiduri în Litvínov.El a marcat 11 (5 + 6) puncte în nouă partide de ligă în plus și are, de asemenea, o pondere semnificativă din trezirea coechipierului lui Milan Gulas. off. De asemenea, el a contribuit la avansul indian la semifinalele Ligii Campionilor. Deși își împărtășește timpul de hochei între Kladno și Komet, el este capabil să ofere păstrătorilor păcii titlul de extracală. „Împreună cu Martin Erat, au o experiență uriașă.Aceștia pot eficientiza echipa ”, spune Petr Holík, cel mai productiv jucător al lui Kometa.

Tomáš Kundrátek, după o implicare nereușită în clubul chinez Kunlun Red Stars, a întărit apărarea lui Třinec, care continuă să fie dominat de extraligă. alungându-l pe Liberec, a cărui forță ofensivă a fost sporită de venirea lui Michal Birner în noiembrie. Olimpicul de 32 de ani a obținut 11 (6 + 5) puncte în 12 dueluri. Ei au returne în Hradec Králové. Deși Radek Smoleňák nu va înnebuni sufletele fanilor hochei, el poate fi clasat printre cele mai marcante figuri ale extraterestrei. Adversarii și adversarii sunt iritanți de jocul emfatic.Ultima dată duminică la Brno, unde a aruncat două goluri, potrivit cuvintelor sale de pe banca de spectatori blestemați pe comuniști…

„M-a amuzat. M-am născut în 1986, dar nu aveam frigidere cu o eșarfă ”, râse cunoscutul crainic. Chiar și discuțiile sale de după meci, în care s-ar putea compara cu eterul Dan Nekonečný, revitalizează extragia. Deși renumitul rebel plănuia să urmeze o carieră în mod pașnic dincolo de granițele din Germania, a decis să accepte provocarea săracului Chomutov.Pirații și Duda de la bord au părăsit ultima treaptă și se apropie încet de alți rivali.

“Radek ne-a ajutat foarte mult”, se laudă cu Vladimír Růžička, antrenorul lui Chomutov al lui Chomutov, în scurt timp ne laudă. „Este un tată în cabină, care se ocupă de chimie în echipă. Ai nevoie de un astfel de jucător – unul pozitiv care îi conduce pe băieți într-un fel. El joacă foarte bine rolul. ”

Băieții de tip extraleag, care pot (nu numai) hocheiul să se abată de la nevoia de mediocritate.Cu Plekanci, Fierari sau Bagheți competiția devine mai interesantă.

De fapt, poate nu contează că întoarcerea în Liga Cehă în cariera lor este un transfer sau o stație finală pentru ei.