Pariaza la Unibet, o agentie de pariuri premium!

Pariaza la Unibet, o agentie de pariuri premium!

Unibet este un brand consacrat de pariuri sportive cu o reputație solidă în Europa si in intreaga lume. Bookmakerul online Unibet este activ inca din anul 1997 și este agentia de pariuri preferata pentru mai mult de 17 milioane de pariori din continent și din alte părți ale lumii.

Unibet are foarte multe de oferit jucătorii sai, începând cu o selecție bogată de piețe de sport și cote excelente. In plus, platforma Unibet este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă căutați o experiență cu adevarat inedită, sigura si extrem de atractiva, iar pariurile mobile sunt la ele acasa la Unibet. Veți fi, de asemenea, încântat să aflați că puteți paria live și urmări meciuri in direct pe site-ul Unibet, datorită superbei caracteristici TV Unibet Streaming.

Proprietarul Unibet este Kindred Group, o companie înregistrată în Malta, cu experiență remarcabilă în industria jocurilor de noroc online, iar operațiunile companiei în Marea Britanie sunt gestionate de Platinum Gaming Limited, în conformitate cu reglementarea Comisiei de jocuri de noroc din Gibraltar și a Comisiei de jocuri a jocurilor din Regatul Unit.

Unibet face parte, de asemenea, din EGBA, IBAS și este partenerul oficial al celor de la Middlesbrough și Aston Villa.

Punctele forte și punctele slabe ale agentiei de pariuri online Unibet

Puncte forte Unibet

30+ piețe sportive

Cote extrem de competitive la fotbal;

Tone de piețe live;

Transmisii live streaming la Unibet cu 40.000 de evenimente;

Aplicație mobila de exceprie descărcabilă pentru Android și iOS;

Poker online și cazinou disponibile la Unibet.

Puncte slabe Unibet:

Unii pariori s-au plans ca aplicația mobilă Unibet este prea aglomerată. Opinia noastra este insa ca aceasta este ok, iar atat pariorii incepatori, cat si cei avansati se vor descurca de minune accesand-o;

Marje mari pentru unele sporturi precum baschetul, sustin impatimitii acestui sport.

Serviciul de relații cu clienții Unibet

Unibet oferă asistență globală clienților lor prin intermediul Centrului de ajutor Unibet. Secțiunea prezintă o mare varietate de întrebări frecvente (FAQ) pe mai multe subiecte și este recomandat să faceți un tur al acestora pentru a afla mai multe informatii despre diferite aspecte ale platformei ori de câte ori întâmpinați o problemă. Puteți contacta, de asemenea, pe agenții de asistență Unibet folosind următoarele canale:

Chat-ul live;

E-mail unibet: info@unibetsupport.com;

Telefon.

In concluzie, Unibet oferă mult mai multe din punct de vedere al calității și valorii decât majoritatea concurenților săi. Cotele casei de pariuri online Unibet sunt destul de competitive, iar produsul de pariuri live este cam cel mai bun de pe piata. De asemenea, brandul Unibet este o opțiune excelentă dacă căutați securitate, servicii bancare eficiente, asistență clienți de prim rang și o experiență fantastică de pariuri mobile. Alăturati-va comunității Unibet pentru a descoperi mai multe despre această casă de pariuri premium. Succes!