Betstars

Betstars

La BetStars, puteti pune mana pe 20 GBP in pariuri gratuite pentru o depunere de doar 10 GBP. Pentru a va califica, trebuie sa plasati un pariu de 10 GBP la un eveniment cu cote de cel putin egal (2,00). Pariurile sunt creditate ca doua loturi de pariuri gratuite de 10 GBP, astfel incat in mod efectiv veti obtine doua incercari gratuite de a castiga din creditul dvs. gratuit.

Cotele de 1,50 reprezinta un prag mai mult decat rezonabil pentru termenii bonusului, iar in timp ce valoarea totala a pariului gratuit este pe partea scazuta, reprezinta totusi un meci de 200% la primul depozit. Deoarece nu exista niciun fel de cerinte de pariuri stricte, este o oferta de pariu gratuita mult mai simpla cu care sa lucrezi, in special pentru incepatori.

Alaturi de aceste pariuri gratuite, exista oferte si promotii imbunatatite obisnuite, menite sa incurajeze jucatorii fideli sa ramana. Veti descoperi obisnuitele de bonusuri, asigurare si rambursare la pariuri unice si Accas, dar cea mai distractiva oferta este functia Spin & Bet, care va ofera sansa de a multiplica castigurile potentiale cu pana la 10 ori mai departe o selectie de evenimente. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti evenimentul dvs. si sa favorizati rezultatul si sa rotiti roata pentru a fi in sansa de a obtine cote imbunatatite.