Fa-ti cont la Netbet si profita de bonusul de bun venit!

Fa-ti cont la Netbet si profita de bonusul de bun venit!

Bookmakerul online Netbet este prezent in industria jocurilor de noroc inca din anul 2001, avand sediul in Malta si o o licență de operare europeană. La noi in tara au intrat in 2015, deținand o licență ONJN valabila 10 ani.

Pariule sportive reprezintă principala atractie a acestei agenitii online, insa clientii Netbet pot juca pe aceeași platformă și la poker, loto, jocuri de cazino sau casino live.

Imbunatatindu-si serviciile în mod constant, Netbet si-a tras din ce in ce mai multi jucatori romani, securitatea datelor fiind foarte importanta pentru acest operator, iar bonusul de bun venit unul cu adevarat special.

Bonus NetBet de bun venit – 500 de lei pariu fără riscuri

Devenind client Netbet, veti fi intampinat cu un Unibet bonus de bun venit de invidiat și anume un pariu fără risc in limita sumei de 500 de lei. Cum functioneaza acesta? Daca primul dumneavoastra pariu facut la NetBet este necâștigător, agentia va va oferi banutii înapoi. Exista si o limita de suma si anume 500 de lei. Pentru a profita de aceasta oferta, nu trebuie decat sa urmati pașii de mai jos:

  • Sa va deschideti un cont la Betbet, procedura foarte simpla, care dureaza cateva minute;
  • Sa efectuati prima depunere in contul dumneavoastra Netbet. Atentie, daca vreti sa beneficiati de acest bonus, aceasta prima depunere nu trebuie facuta prin urmatoarele metode de plata: Paysafecard, Neteller, Skrill;
  • Sa plasati un pariu (fie simplu, fie multiplu), cu o miza minima de 5 lei, selectând un eveniment sau mai multe, conditia fiind ca fiecare dintre acestea sa aiba cote de cel puțin 1.5. ;
  • In cazul in care biletul dumneavoastra va fi castigator, veti incasa banutii, iar promoția se consideră a fi încheiată;
  • In schimb, dacă acest prim pariu va fi necâștigător veti primi miza inapoi în cel mult 2 ore, în limita sumei de 500 de lei, sub forma unui pariu gratuit.

Conditii de pariere a bonusului

Asa cum v-am precizat, acest bonus de bun venit Netbet este acordat sub forma unui pariu gratuit, daca primul dumneavoastra bilet jucat la Netbet este necastigator. Conditia de pariere a bonusului este ca acesta trebuie pariat pe un bilet pe care sa mizati pronosticuri (unul sau mai multe) cu cote minime de 1.60 per pronostic.

De asemenea, este si o conditie de timp, in sensul ca puteti folosi acest bonus cel mult opt zile din momentul creditării acestuia.

Iar daca biletul dumneavoasta de pariuri va fi câștigator, veti primi banii in contul dumneavoastra Netbet, pe care ii puteti retrage, fara alte conditii de rulaj. In comparatie cu alte case de pariuri online, aceste conditii sunt mult mai putin restrictive, iar foarte multi pariori si-au facut cont la Netbet si datorita acestii bonus. Acestia isi permit să riște mai mult la primul lor pariu, avand doua variante: fie vor fi castigatori unei sume mai mari, fie isi primesc banii inapoi pentru a paria din nou. Succes!