Baumbet

Baumbet

Am fost cu Baumbet de aproximativ 4 ani. Am plecat a doua zi in timp ce am inceput sa observ sclipici in destinatiile de plasare a pariurilor.

As avea toate cele 7 falduri pe un acumulator doar pentru a merge pe site si a vedea un joc pe care nu l-am plasat in acumulatorul meu pe el …. !!! care la randul meu este unul pierdut si mi-a pierdut pariul.

Nu mi se intampla pe alte site-uri de pariuri. Acest lucru mi s-a intamplat de vreo 3 sau 4 ori pana cand am pierdut rabdarea si mi-am inchis contul.

Nu are niciun rost sa ne certam cu ei si nu am de gand sa-mi amintesc pentru a face ecranul meu de pariuri de fiecare data cand fac un pariu si nu ar trebui sa fie nevoit. A fost pacat sa fiu sincer, deoarece serviciul lor pentru clienti nu este egal cu niciunul, iar sansele sunt destul de decente.

Cash out-urile sunt bine, desi trebuie sa-l continue acum si sa inceapa sa prezinte mai multe jocuri live, cum ar fi PP,si alte site-uri de pariuri unde te poti bucura de mult mai mult inca de la bun inceput. Vizualizarea se bazeaza doar pe pariurile de fotbal si box.