Unibet

Unibet

Totul incepe intr-o maniera pozitiva cu o lista de piete sportive care ar trebui sa se potriveasca tuturor gusturilor. Unibet sunt mari sustinatori ai sporturilor frange precum sahul si ciclismul, iar bratul lor de sponsorizare a fost, de asemenea, puternic implicat in lumea virtuala a eSports.

Drept urmare, avem o lista larga si variata de Unibet pariuri sportive, care prevede urmatoarele:

Fotbal american, atletism, reguli australiene, fotbal, bandy, baseball, baschet, box, sah, cricket, ciclism, darduri, hochei de camp, baseball, fotbal, golf, greyhounds, handbal, curse de cai, hochei pe gheata, sporturi sportive, netball, olimpiada, Piscina, liga de rugby, rugby union, snooker, surfing, tenis de masa, tenis, trotinaj, UFC / MMA, volei, WWE, sporturi de iarna si yachting. mai multe informatii: bet-italia.info/recensione/unibet/

Aceasta este intr-adevar una dintre cele mai extinse liste din jur si printre aceste optiuni de nisa sunt toate cele mai populare sporturi, inclusiv fotbal si curse de cai. Si, exista acel set larg de pariuri eSports, plus piete suplimentare de la televiziunea reala, divertisment si politica.

Din punct de vedere al cotei, Unibet a fost vazut de mai mult timp pe principalele site-uri de comparatie, asa ca stim ca sunt competitive in majoritatea sporturilor, in special in domeniile cheie ale fotbalului, curselor de cai si tenisului.