Fortuna Bet – eFortuna, sponsor ofocial al selectionatei de fotbal a României

Fortuna Bet – eFortuna, sponsor ofocial al selectionatei de fotbal a României

Fortuna Bet – eFortuna s-a lansat pe piata din Romania prin prealuarea agentiilor Publicbet, in anul 2015. La puțin timp după aceea, operatorul de pariuri s-a lansat și în mediul on-line sub denumirea de eFortuna, adaptandu-si platforma pentru piața românească. Si castigand in acelasi timp un avantaj competitiv major fata de concurenta, intrucat operează atât in mediul offline, cât și online, remarcandu-se pe piata cu serviciul de „Fortuna Cashpoint”, care permite pariorilor sa-si alimenteze contul online direct din agențiile Fortuna Bet – eFortuna.

Deși majoritatea agentiilor sunt pozitionate în orașele mari, sunt destule sucursale și în orașele mai mici sau chiar în mediul rural. De exemplu în județul Buzău, comuna Berca se afla o agenție stradală mult mai spațioasă decât multe dintre agentiile din orașele mari, comparabilă ca mărime cu un veritabil cazino.

Fortuna Bet – eFortuna actioneaza legal în România: operatorul economic se numeste SC BET ZONE SRL si deține licența L1160665W000326 conform D.ONJN 1560/25.08.2016, ce certifica faptul ca site-ul efortuna.ro poate oferi în legalitate jocuri de cazino și  pariuri sportive până 31 august 2026.

In anul 2017, mai precis in data de 20 martie casa de pariuri Fortuna Bet – eFortuna a semnat un parteneriat cu FRF, devenind sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României pana in anul 2021, adica pentru următorii 4 ani. Sloganul parteneriatului este „Mai multe victorii pentru suporteri”, ceea ce sugereaza faptul ca si suporterii vor avea de câștigat de pe urma acestei înțelegeri, și nu doar partile implicate, Federatia Romana de Fotbal și Fortuna Bet – eFortuna.

Urmatorul pas a fost lansarea platformei http://nationala.efortuna.ro, unde atat suporterii echipei nationale, cat și clienții Fortuna Bet – eFortuna, fie ei ca sunt clienti ai agentiilor stradale sau ai platformei online sa se poata întâlni pentru a discuta despre partidele Romaniei, în spațiul virtual gen hub. Tot pe aceasta platforma au fost au fost organizate și diferite concursuri, unde se pot câștiga premii speciale pentru suporteri, cum ar fi intalnirea față în față cu fotbalistii primei reprezentative a Romaniei.

In prezent, site-ul eFortuna are 13282 de utilizatori, care pot lua legatura cu serviciul de relații cu clienții prin toate metodele cunoscute de pariori : chatul live, telefon, mail sau completarea unui formular online. Bonusul pentru prima depunere este la Fortuna Bet – eFortuna de 100%, până la 500 lei, care insa trebuie sa respecte anumite termene si conditii. Intra si tu in universul echipei nationale de fotbal a Romaniei eFortuna! Mult succes!