Betano

Betano

Niciuna dintre ofertele speciale pe care multe carti nu le ofera nu exista BAFTA sau cine va conduce Westron in Game of Thrones doar un bun sport vechi. Despre ce carte de sport ar trebui sa fie totul. Nu exista nici un Betano in direct, dar pariurile in joc functioneaza bine.

Obtineti sansele pe care le-ati dorit fara prea multa intarziere sau glitches de sistem. Nu exista o aplicatie mobila Betano asa cum stau lucrurile, dar puteti sa va autentificati intotdeauna in browserul dvs. mobil, functioneaza bine.

Nu exista atat de multe metode de depozitat si retras ca unele dintre tinutele mai mari. Dar sunt cu siguranta mult mai multi decat unii. Visa si MasterCard sunt in continuare cele mai de incredere si functioneaza fara cusur. Apoi, exista transferuri bancare daca nu va detineti taxele! Sofort si Vpay sunt la fel cum sunt vechi Neteller, Skrill si Paysafecard.

Site-ul nu a fost online de foarte mult timp si, de aceea, nu are inca prea multa prezenta pe forumuri. Nu este nimic rau de raportat in ceea ce priveste platile. Dar este inca un site tanar. Sunt multe lucruri bune pentru Betano. Site-ul este simplu, dar functioneaza foarte bine. Pietele disponibile sunt excelente, precum si preturile oferite. Daca pot sa functioneze si sa functioneze o aplicatie mobila buna si pot face o afacere pentru a putea transmite live streaming, atunci exista sanse mari sa poata participa pe o perioada lunga de timp.