De ce sa-ti faci cont la Sportingbet?

De ce sa-ti faci cont la Sportingbet?

Sportingbet este prezenta pe piata pariorilor sportive inca din anul 1998 și apartine grupului GVC Holdings, care este este listat la Bursa de valori London FTSE 250 și are licența de la Isle of Man.

Sportingbet se mandreste cu peste 700.000 de utilizatori în 26 de țări. Pe lângă oferta sa Unibet sportiva, această casă de pariuri online are și cazino, cazinou live și multe alte jocuri, disponibile atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Pariurile lor mobile, în special, au devenit unul dintre punctele lor forte, cu investiții mari realizate, traduse insa într-o experiență superioara fata de alte agentii. Pentru pariorii începători, Sportingbet are un ghid informațional care vă va ajuta să parcurgeți pașii inițiali în ceea ce priveste pariurile sportive, precum și un glosar care vă va ajuta in acest domeniu. În ceea ce privește jocul responsabil, site-ul se conectează direct la GamCare, care pledează pentru practicile de pariere responsabile.

Diversitatea de piețe sportive, oferta extinsa și faptul că fac parte dintr-un holding cotat la bursa fac din Sportingbet unul dintre cei mai cautati bookmakeri de pe piata. Deși încă mai există loc pentru îmbunătățiri, este clar că acest brand are un potențial imens, asa ca sfatul nostru este sa va faceti chiar astazi un cont la aceasta agentie de pariuri online.

Iar ca principale argumente va enumeram doar:

  • Prezență puternică pe piata de pariuri live, în special pe piețele majore de fotbal și tenis;
  • Aplicația lor de pariuri sportive pentru iOS și Android are un design excelent și se află în primele aplicații cele mai populare;
  • In ceea ce priveste fotbalul este lider în industrie, cu peste 800 de ligi în întreaga lume și în medie 900 de jocuri în joc pe săptămână;
  • Bonusuri si promotii de exceptie.

În ceea ce privește bonusurile, Sportingbet oferă clientilor sai o mulțime de oferte promotionale pentru a le creste apetitul in ceea ce priveste pariurile sportive. Oferta inițială de bun venit vă dă dreptul la un bonus de până la 50 de lire sterline per utilizator și este împărțită între trei părți diferite. Primul, după ce selectati ca doriti bonusul de bun venit și plasați un pariu sportiv de cel puțin 10 lire. Procedand astfel veți fi apoi eligibil pentru un al doilea bonus. Cea de-a doua sumă bonus este, practic, o suma medie a ultimelor cinci pariuri pe care le faceți în cont dumneavoastra Sportingbet, astfel încât dacă plasați 5 pariuri în valoare de 15 lire sterline fiecare, veți primi alte 15 GBP. Astfel, suma bonusului va fi media celor zece pariuri de cel puțin 10 GBP. Pentru a vă califica la Oferta de bun venit de până la 50 GBP, trebuie să plasați pariuri cu cote de cel puțin 1,5 sau mai mari, iar termenul limita este de 14 zile. Aceste conditii pot parea cam restrictive, dar pentru cei mai experimentați jucători acesta este cu siguranță un bonus ideal de bun venit, în comparație cu alte oferte de pariuri gratuite gasite la concurenta.