Oferte si servicii de calitate la Maxbet

Oferte si servicii de calitate la Maxbet

Oferta Maxbet

MaxBet acopera peste 30 de discipline sportive, de la cele mai populare precum fotbalul și tenisul, până la hochei pe gheață. In ceea ce priveste fotbalul, cel mai popular, dar și cel mai pariat sport în Romania, MaxBet are in oferta sa inclusiv partide din liga a treia suedeză sau norvegiană, iar profunzimea ofertei este cu adevarat impresionanta, avand o multitudine de optiuni de pariere: victorie meci, cine merge mai departe șansă dublă, ambele echipe să înscrie, handicapuri europene și asiatice etc. In 2018 Maxbet a facut un upgrade-ul masiv in ceea ce priveste pariurile sportive, lucru care se vede si in privinta cotelor, deosebit de competitive, peste ale altor bookmakeri renumiti.

Pariurile Live la Maxbet

Pariurile live la MaxBet constituie într-adevăr un punct forte al acestui bookmaker, atat la fotbal, cat mai ales la tenis, unde oferta este printre cele mai bune de pe piață, atat ca și număr de meciuri, cat și ca opțiuni. Alte sporturi pe care puteti paria live la Maxbet sunt handbalul, voleiul, dar si badmintonul sau eSports precum CS:GO. Un dezavantaj ar fi ca, deocamdata, Maxbet nu ofera si un serviciu de live streaming, insa pariorii au cu siguranta alte modalitati de a vedea meciurile in direct.

Bonusul pe acumulatori la Maxbet

Un bonus fără termen de expirare la Maxbet este „Bonus acumulator”, care poate ajunge până la 100% pentru selecții din orice sport si cu siguranta ca pariorii care adora sa joace multe partide pe bilet se vor indragosti de acesta.

Asigurarea la online pariuri multiple și funcția de Cash Out sunt alte facilitati oferite de Maxbet, optiuni de care suntem siguri ca vor profitata atat pariorii incepatori, cat si cei experimentati.

MaxBet pe mobil

Maxbet a dezvoltat aplicatii pentru mobil, atat pentru utilizatorii de Android, cat si pentru cei de iOS. Aplicatia mobila urmărește design-ul platformei desktop Maxbet, cu o tema de culori gri deschis, foarte usor de utilizat. Cei carora le place sa plaseze pariuri live o vor adora, deoarece acestea se updatează mult mai rapid, iar Maxbet ofera promoții exclusive pentru mobil.

În ceea ce privește utilizatorii de Android, acestia trebuie sa-si descarce aplicatia de pe site-ul Maxbet, intrucat aceasta nu se găsește in magazinul Play Store, ca de altfel nicio aplicație de pariuri online (politica Google nu tolerează aplicațiile de gambling). Iar daca nu doriti sa o instalati, site-ul Maxbet optimizat pentru mobil se adaptează automat la orice dispozitiv.

Suportul pentru clienții Maxbet

Puteti lua legatura cu departamentul de relatii cu clientii de la MaxBet zilnic, intre orele 9:00 si 1:00 AM, prin Live Chat sau mail. Inainte de a o face, va sugeram sa accesati pagina intrând pe pagina „Sfaturi și răspunsuri de la echipa MaxBet”, unde este posibil să găsiti deja răspunsurile la problema dumneavoastra.

Mult succes cu Maxbet!