Incearca pariurile tip betting exchange la 1xbet!

Incearca pariurile tip betting exchange la 1xbet!

1xbet are peste 400.000 de utilizatori, așa că avem certitudinea ca este o agentie on-line de incredere, iar in cele ce urmeaza vom incerca sa ii facem o analiza cat mai amanuntita, cu accentul pus pe pariurile tip betting exchange. In continuare, puteți citi totul despre descoperirile noastre.

1xbet este o companie de pariuri tânără, cu sediul în Cipru. Poate unii dintre cititori vor fi ezamăgiți să aflecă site-ul nu este si la dispoziția pariorilor din Marea Britanie. Insa daca nu esti din UK este probabil sa-si pese catusi de putin, multumindu-te cu raspunsul nostru sincer: 1xbet are alt target si acorda o atentie deosebita clientilor sai, chiar daca nu sunt britanici. Si este foarte bine ca este asa. Avantajul sau competitiv este reprezentat de gama uriașă de bonusuri si opțiunile de pariere și jocuri (inclusiv pariuri tip betting exchange) , avand, ca orice agentie atat puncte forte, cat si puncte slabe. Iata care ar fi acestea:

Puncte forte 1xbet:

  • pariuri tip betting exchange (pariuri în contrapartidă). Pentru cei mai putin familiari cu acest termen, il vom explica in continuare, pentru ca, cine stie, chiar dumneavoastra veti fi urmatorul jucator care veti plasa un astfel de pariu. Pariurile de tip betting exchange sau pariurile în contrapartidă (acest termen a fost preluat inclusiv de ONJN) sunt pariurile se fac între jucători, acestia fiind cei care ofera cotele, iar mizele sunt plasate, de asemenea, tot de de către jucatori. Ca acest lucru sa se intample insa e nevoie de un loc special, care sa afișeze o interfață de joc, care sa stabileasca niste reguli și sa faciliteze aceasta întâlnire virtuală dintre pariori. Adica exact ce va ofera 1xbet, o casa de pariuri de tip betting exchange. Cum functioneaza casa de pariuri de tip betting exchange 1xbet ? Daca va așezati în fața „tarabei”, din postura de clienți sunteti cei care vor cumpara cote. Sau puteti trece în spatele „tarabei”, unde din postura de vânzători veti vinde cotele, în speranța de a face profit. Simplu ca „buna ziua”.
  • serviciu de asistență 24/7
  • Gama masivă de oferte e-sport
  • Transmiterea în direct a meciurilor tari
  • Oferta mare si variata.

Ca si puncte slabe 1xbet am mentionat faptul ca siteul nu este deschis si pentru clienții din Marea Britanie. In plus, unele persoane sunt de parere ca paginile lui sunt foarte aglomerate.

Fotbalul este, desigur, principa „arma” la la 1xbet. Alegerea aici este fantastică, cu sute de ligi din întreaga lume. Insa adâncimea ofertei la 1xbet este chiar mai impresionantă decât multitudinea ligilor. Cele mai importante meciuri vor avea peste 1500 de oportunități de pariere disponibile. Chiar și jocurile din liga a doua din Anglia vin cu peste 1000: ambele echipe marcheaza, scor corect, numar de faulturi, pariuri pe goluri și pe ce jucători vor înscrie. Noi va dorim mult succes!