Site mobil si aplicatie mobila Betwinner Romania nu te vor dezamagii

Site mobil si aplicatie mobila Betwinner Romania nu te vor dezamagii

Poate ca principalul plus al aplicatiei mobile Betwinner este faptul ca le permite utilizatorilor sa urmareasca numeroasele fluxuri sportive live oferite de casa de pariuri in timp ce sunt plecati de acasa. Utilizatorii pot pune un pariu pe marele meci si se pot asigura ca nu pierd nimic din actiune, acordandu-se la un flux live prin intermediul aplicatiei mobile Betwinner, care va adauga rapid castigurile in contul dvs. daca aveti norocul de a fi castigator in ziua. Aplicatia Betwinner poate fi descarcata prin intermediul site-ului oficial al casei de pariuri in cateva momente.

Noii clienti ai site-urilor de pariuri sportive si cazinouri din Romania ar trebui sa se asigure intotdeauna ca folosesc o oferta de inscriere sau o promotie. Bonusul de bun venit Betwinner este si unul bun, asa ca merita absolut efortul pentru a obtine acces la promotie. Noii clienti ai Betwinner pot obtine un bonus de 8.000 RON atunci cand se inscriu pentru a juca pe casa de pariuri pentru a plasa pariuri pe sporturi precum cricket.

Bonusul de inscriere ia forma unei prime oferte de depunere, deci oricat de mult decideti sa depuneti in contul dvs. atunci cand va inscrieti la Betwinner, acesta va fi egalat de catre casa de pariuri. Totusi, acest lucru se ridica pana la 8.000 RON, deci, daca ati depune 10.000 RON, ati primi inca doar 8.000 RON pentru a juca in noul dvs. cont Betwinner.

Exista o serie de alte oferte si promotii bune care sunt disponibile si pentru jucatorii Betwinner. Acestea includ o oferta de 25% bonus de depozit atunci cand utilizati anumite metode de plata care sunt oferite, oferindu-va bani in plus de cheltuit de fiecare data cand faceti o depunere. AstroPay si Jeton se numara printre metodele de plata asociate cu aceasta oferta Betwinner.

De asemenea, ne place loteria aleatorie pe care Betwinner o desfasoara pentru cei care plaseaza pariuri sportive si pariaza la cazinoul lor online. Premiile tehnologice, cum ar fi un iPhone si ceasurile inteligente, se numara printre premiile care sunt de obicei oferite jucatorilor care intra la loteria online Betwinner. Cum functioneaza este ca cu cat cheltuiti mai multi bani prin contul dvs. Betwinner, cu atat vi se vor aloca mai multe bilete de loterie. De exemplu, daca cheltuiti 11.161 RON, atunci veti primi 60 de bilete la extragere si cei care cheltuiesc ceva mai mult, 16.741 RON, vor primi 90 de sanse diferite de a castiga.