Bonusuri si promotii la Betstars

Bonusuri si promotii la Betstars

La acest capitol Betstars sta foarte bine, bucurandu-si clientii cu foarte multe Unibet bonusuri si promotii. In continuare ne vom referi la cele mai importante dintre acestea.

Bonusul de bun venit Betstars

Acesta consta in 2 pariuri gratuite in valoare de 10 euro/ dolari sau lire sterline (in functie de valuta contului dumneavoastra), dupa ce va inscrieti si plasati primul pariu. Conditiaeste sa mizati la primul pariu cel putin 10 euro, iar pronosticul ales sa aiba o cota de minimum 2.

Atentie, nu puteti beneficia de acest bonus de bun venit de la Betstars daca prima depunere a fost facuta prin Neteller sau Skrill, deci va recomandam sa folositi alte mijloace de plata.  Pariurile gratuite oferite de Betstars vor fi active un interval de 7 zile de la creditare. Acestea vor fi creditate in contul dumneavoastra Betstars in maxim 48 de ore de la validarea primului dumneavoastra pariu.

Promotia Spin & Bet la Betstars

Betstars pune la dispozitia clientilor sai o functie exclusiva denumita Spin & Bet. Cu ajutorul acesteia cei care au cont la Betstars isi pot majora castigurile pana la de 10 ori. Aceasta functioneaza astfel. Daca la partida pe care doriti sa pariati in meniul cu tipurile de pariuri vedeti optiunea Spin & Bet, nu trebuie decat sa dati click pe acel buton si sa scrieti miza pariului. Chiar daca aceasta va fi redusa cu 10%, puteti castiga mult mai mult, intre castigul minim (adica ori 1) si castigul maxim (daca la rotire veti castiga de 10 ori). Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a vedea valoarea castigului dumneavoastra potentiale este sa dati click pe „Invarte & plaseaza pariul”.

Aceasta optiune este disponibila pentru meciurile de fotbal, la aproape toate optiunile de pariere pre-meci, neavand limita de cote, ci numai de miza, aceasta deputand depasi suma de 100 de euro.

La Betstars aveti bonus pentru pariuri multiple la sporturi americane

Acestea sunt: hochei pe gheata, baseball, baschet, fotbal american. Iar daca pariati la Betstars un bilet cu minim cinci pronosticuri din aceste sporturi, fiecare selectie avand cota de minim 1.50 si veti pierde doar la un singur pronostic, Betstars va ramburseaza miza inapoi, sub forma unui pariu gratuit. Axista si o limita de suma, aceasta fiind de 50 de euro, dar si niste restrictii legate de tipurile de pariu, acestea fiind.: pariu pe invingator, rezultat meci si 2way, inclusiv prelungiri.

Alte promotii  si bonusuri la Betstars

Dintre alte bonusuri si promotii oferite de Betstars amintim: bonusul dublu Betstars la biletele multiple (cu conditia sa aveti minim 18 pronosticuri pentru a beneficia de bonusul dublu) sau asigurari pentru meciurile din competitiile din Statele Unite.

Fa-ti cont chiar azi la Betstars si beneficiaza de toate aceste bonusuri si promotii, precum si de multe altele. Mult succes!