Ultimele stiri din NBA

Ultimele stiri din NBA

NBA si NBPA au ajuns la un acord privind reducerea salariilor
NBA și Asociația Națională a Jucătorilor de Baschet (NBPA) au anunțat astăzi că au ajuns la un acord cu privire la metoda de reducere a indemnizatiei jucătorilor în cazul anulării permanente a sezonului regulat 2019-20 sau a jocurilor din playoff din cauza pandemiei COVID-19. Acest acord are rolul de a le oferi jucătorilor un program gradual de reducere a salariului, respectand dezideratul conform caruia indemnizatia tuturor jucătorilor din NBA se va reduce în cazul unui eveniment de „forță majoră”, cum ar fi o epidemie sau un ordin guvernamental, în conformitate cu o formulă bazată pe numărul de jocuri nedisputate. Incepand cu data de 15 mai vor intra in viguare reducerile parțiale de 25%.

NBA si WNBA doneaza fondurile provenite din masti si alte asemenea obiecte de imbracaminte menite sa acopere nasul si gura
Asociația Națională de Baschet (NBA), Asociația Națională de Baschet Feminin (WNBA) și Fanatics, care operează comerțul electronic pentru ambele ligi, au anunțat astăzi că toate veniturile provenite din vânzările de masti si alte asemenea obiecte de imbracaminte menite sa acopere nasul si gura cu și logo-urile ligilor NBA și WNBA vor fi directionate catre Feeding America în SUA și Second Harvest în Canada. Lansarea acestor produse urmărește recomandarile CDC – Centrului pentru Controlul Bolilor care a recomandat ca mastile si alte accesorii de pânză pentru acoperirea feței să fie purtate în spatiile publice pentru a contribui la încetinirea răspândirii COVID-19.
Acestea, fabricate de FOCO și Industry Rag, vor fi disponibile online pe siturile NBAStore.com și WNBAStore.com și vor incorpora atat logo-uri ligilor, cat și a celor 30 de echipe din NBA și 12 din WNBA.

Sekou Doumbouya sta în Franța pentru a fi mai aproape de familie
Detroit Pistons a confirmat sâmbătă că Sekou Doumbouya s-a intors în Franța, meciurile din NBA fiind suspendate din cauza pandemiei de noul coronavirus. Jucatorul francez de 2.03 m si 105 kilograms a înregistrat o medie de 6,4 puncte în 38 de partide pentru Detroit în acest sezon competitional.
Liga le-a recomandat jucătorilor să evite călătoriile neesențiale, dar jucătorii, în cord cu echipa lor, ar putea alege să meargă într-un alt oraș și să rămână acolo. Iar in cazul jucatorilor straini, chiar in alta tara. Pe de alta parte, călătoriile internaționale ar putea produce îngrijorări in cazul in care NBA-il se va relua, iar unii jucători se vor confrunta cu obstacole din punct de vedere restrictiv atunci cand se vor reîntoarce în Statele Unite.
Purtătorul de cuvânt al lui Pistons a spus că formatia din Detroit este conștientă că Doumbouya, în vârstă de 19 ani, a plecat în Franța să fie mai aproape de familie în timpul acestei pandemii si ca clubul este alaturi de jucator.
Originar din Guineea, Doumbouya s-a mutat în Franța inca de când era mic și a jucat acolo pentru Poitiers si Limoges CSP înainte de a veni la Piston, in 2019. More: tippmix.ro