Produse de pariuri sportive 22Bet

Produse de pariuri sportive 22Bet

In cele ce urmeaza va vom prezenta câteva dintre produsele de pariuri sportive care sunt accesibile în prezent pentru toți utilizatorii 22Bet. Toate acestea fac ca viata dumneavoastra sa fie mai usoara la 22Bet si cu siguranta ca mai devreme sau mai tarziu le veti utiliza. Cu succes, speram noi.

Oferta de pariuri live 22 Bet

Secțiunea de pariuri live de la 22Bet este unul dintre cele mai serioase motive pentru care sa va faceti cont la acest bookmaker. Conține o gamă largă de discipline și piețe sportive, dar ceea ce este cu adevarat interesant consta in faptul ca opțiunile de pariuri sportive sunt extrem de ușor de găsit pentru fiecare eveniment. Prin aceasta ne referim la faptul că are propria secțiune dedicată, care a fost concepută în mod explicit pentru ca partea de pariuri live să funcționeze la capacitate maximă.

Iar gama de sporturi pe care puteti paria live este impresionantă. Fotbalul domină, în special la orele de vârf, cum ar fi sâmbătă după-amiaza. Există insa si o mulțime de alte sporturi care fac ca oferta de pariuri live 22 Bet sa fie foarte diversificată. De asemenea, aveti la dispozitie o serie de statistici care vă permit să efectuați pariuri fiind pe deplin informat. Secțiunea de pariuri live 22Bet este ușor de utilizat, cu o interfață excelentă și acoperă o mulțime de evenimente, așa că v-o recomandăm fara a sta pe ganduri.

Functia de cash out

Cu toate ca nu a fost accesibila utilizatorilor atunci cand a fost lansata platforma 22Bet, acum clientii acestui bookmaker pot apela cu incredere la optiunea de cash out, fie ca este vorba de pariurile single, multi sau pariurile gen sistem.

Animație 3D in loc de Live Streaming la 22Bet

Cu toate ca la 22Bet nu veti putea vizuala transmisiuni sportive in direct prin live streaming, aveti la dispozitie o animație 3D super care redă în direct multe partide, indeosebi ligile de fotbal cu profil superior, cum ar fi Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga sau Ligue 1. Si va spunem cu mana pe inima ca 22bet are una dintre versiunile cele mai bune a acestei animatii, ceea ce înseamnă că puteți urmări jocul și pariurile dumneavoastra în timp real, in cele mai bune conditii.

eSports la 22Bet

Secțiunea eSports este una dintre principalele atractii a pariorilor care isi deschid cont la 22Bet. Există două domenii principale pentru eSports, care includ FPS (First Person Shooter) și MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Cele doi acoperă o gamă diferită de jocuri,precum League of Legends, DOTA 2, Counter-Strike, Call of Duty și multe altele. Iar acoperirea pieței este cu adevarat „nebună”, cu peste 100 de optiuni de pariere dintre care să aleageti pentru marile jocuri, dar chiar și pentru gama mai mică aveti la dispozitie 20+.

Mult succes cu 22Bet!