Bonusul de bun venit la 888sport

Bonusul de bun venit la 888sport

Bonusul de bun venit la 888sport este unul dintre cele mai bune existente de pe piata, iar in ceea ce priveste oferta sportiva, chiar nu ai de ce sa te plangi. Alături de platforma de pariuri live și de acoperirea ofertei in ceea ce priveste fotbalul, selecția impresionantă de oferte speciale si bonusurile acordate vă va face cu siguranță să vă doriți să vă înscrieți la 888sport.

Bonusul de bun venit la 888sport este o încântare pentru jucătorii noi. Iar cel mai bun lucru al acestui operator este că, deși multe site-uri de pariuri sportive se mulțumesc să-l ofere, punand insa multe termene si conditii, la 888sport acestea sunt mult mai relaxante. In plus, 888sport se străduieste să ofere jucătorilor existenți posibilitatea să obțină și noi bonusuri si recompense. In cele ce urmeaza va vom oferi o imagine de ansamblu, completă a ofertei promotionale si bonusurile 888 sport.

Pariați 50 lei si obțineți un bonus de client nou in valoare de 150 de lei

888sport are o ofertă de înscriere extrem de generoasă. Vă vor oferi 150 de lei în pariuri gratuite când depuneți și pariați 50 de lei. Acesta este un bonus greu de învins de orice competitor, va asiguram!. Odată activat, aveți 7 zile pentru a-l utiliza. Pur și simplu plasați un pariu pe cote de 1,5 sau mai mari și il luati, insa rețineți că depozitul minim este de 50 de lei.

Principalul avantaj al acestui tip de ofertă de bun venit este că, dacă selecția dvs. de pariu se dovedește a fi reușită,vei obtine un profit destul de mare chiar din primul tau pariu. Cu toate acestea, dacă selecția dvs. va da gres, mai aveți încă trei pariuri sportive disponibile pentru a va incerca priceperea si norocul, precum și posibilitatea de a vă alătura cazinoului.

Cum să obțineți bonusul de bun venit la 888sport

Obținerea bonusului de bun venit 888sport este cât se poate de simpla. Mai jos, am evidențiat câteva dintre etapele cheie pe care trebuie să le faceți pentru a avea succes în revendicare. Cel mai bun lucru este că nu aveți nevoie de niciun cod promoțional sau similar, ci pur și simplu sa depuneți suma corectă de 50 de lei. Consultați pașii de mai jos:

Pasul 1: Vizitați site-ul 888sport.

Pasul 2: Faceți clic pe butonul verde „PARIAZA ACUM”, unde veți fi direcționat către o pagină de înregistrare.

Pasul 3: Introduceți toate informațiile corect. Atentie insa, va trebui să vă dovediți identitatea mai târziu.

Pasul 4: Depuneți fonduri în contul dvs. prin metodele corecte permise, care la 888sport sunt numeroase.

Pasul 5: Plasați un pariu inițial, asigurându-vă că respectați cerințele pentru a primi bonusul.

Odată ce primiți pariul gratuit, trebuie să îl utilizați în 7 zile. În plus, trebuie sa aveti in vedere ca acest pariu este disponibil numai pentru un utilizator pe gospodărie sau pe adresă IP. Mult succes!