Întrebări frecvente cu privire la bonusurile oferite de Betfair

Întrebări frecvente cu privire la bonusurile oferite de Betfair

Bonusurile Betfair pot lua forma unor pariu gratuite sau a unui Unibet bonus de bun venit direct în numerar. Indiferent ne natura acestuia, clientii Betfair pot pune pariuri pe orice piață sportivă din ofertă, inclusiv sectiunea de pariuri live. Bonusul de bun venit Betfair poate ajunge pana la suma de 500 de lei in pariuri gratuite, disponibil pentru noii clienti, cu conditia ca acestia sa aiba cel putin 18 ani. In continuare, va vom raspunde la cele mai interesante intrebari despre bonusurile Betfair.

Jucătorii pot folosi bonusul de depunere de bun venit mai mult decât o singura dată?

Bonusul de bun venit Betfair poate fi realizat pe deplin doar la pariurile gratuite pana in suma de 500 de lei. Atentie insa, dacă un jucător și-a deschis anterior un cont, nu mai poate beneficia de acest bonus de bun venit. Asadar, nu contează cu cât timp în urmă s-a înregistrat pentru prima dată la Betfair, el va pierde bonusul dar se va bucura de multe alte caracteristici interesante care fac ca pariurile cu Betfair să fie rentabile, ca de exemplu Betfair Betting Exchange. Bonusurile de bun venit sunt, de asemenea, acordate o singură dată pe gospodărie, ceea ce inseamna ca daca doua sau mai multe persoane folosesc aceeasi adresa IP, dar una dintre acestea este eligibila pentru bonus.

Pe ce sport pot paria pentru bonusul de depunere de bun venit?

Clienții Betfair au acces la o mulțime de piețe sportive. Indiferent dacă își folosesc bonusul pentru a paria pe sportul favorit sau incearca sa gaseasca unele mai putin comune, acestia au la dispozitie sute de piețe sportive si evenimente din care pot alege.

Care sunt cotele minime de pariere care se califică pentru bonusul de bun venit Betfair?

Cotele minime stabilite de Betfair pentru bonusul de bun venit sunt de 1,50.

Cum se compară cotele de pariuri ale Betfair cu cele ale altor case de pariuri?

Cotele Betfair sunt unele bune. Betfair oferă unele dintre cele mai bune cote de pe piata și chiar au o caracteristică de cote puternice atunci cand vine vorba de profunzimea ofertei, ca de exemplu pariuri pe goluri câștigătoare, jucatori care marcheaza etc.

Puteți retrage Bonusul Betfair direct, fără a respecta condițiile de bonus?

Jucătorii nu își pot retrage bonusul fără a îndeplini condițiile bonusului. Odată îndeplinite aceste condiții, bonusul și câștigurile vor fi transferate în portofelul principal si vor putea fi retrase fara probleme. Pentru usurintaadministrarii fondurilor, jucătorii pot ține evidența bonusurilor și isi pot monitoriza progresul, respectând cerințele de pariere.

Există promoții regulate la Betfair? Trebuie un anumit cod pentru a le putea accesa?

Betfair are întotdeaun  promoții oferite clienților lor. Majoritatea acestora nu necesită un cod de ofertă, ci jucătorii primesc informatii despre promoțiile recente prin e-mail sau SMS.