Betfair

Betfair

Depinde pe cine intrebi. Fiecare are propria opinie sau busola morala, in ceea ce priveste cea mai mare greseala a lui Betfair.

In 2010, Betfair avea o oferta care le-a permis jucatorilor sa solicite o oferta nelimitata de bonusuri la ora fericita. Lovitura? Aceasta oferta a avut un mic joc de 10x.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Jucatorii au luat aceasta oferta ca un pachet de caini rabiti. A fost o oferta grozava pentru ei … dar o oferta oribila pentru Betfair.

In momentul in care Betfair si-a dat seama de greseala lor, se presupunea ca au fost peste 8 cifre (10 + milioane USD).

Betfair s-a invartit mare. Dar, in loc sa recunoasca ca s-au insurubat si au mancat pierderea, au decis sa mearga pe ruta neetica.

Acestia au afirmat ca jucatorii nu au jucat in spiritul bonusului. Ca atare, Betfair a inchis conturile jucatorilor, si a refuzat sa le plateasca si au incetat sa comunice complet cu ei.

Au existat chiar si rapoarte despre confiscarea fondurilor direct din conturile jucatorilor. Dar cu toate acestea Betfair este inca un site complex si care nu duce lipsa de clienti, din contra are un numar in crestere in ultimii ani. Ceea ce a facut Betfair in trecut poate fi considerat un caz izolat.