Genuri de stele de vânzare. Vor fi idoli ADN pentru fotbal?

Genuri de stele de vânzare. Vor fi idoli ADN pentru fotbal?

De exemplu, vă veți înveseli pentru Zlatan Ibrahimovic și vă gândiți în secret la cum să faceți acest lucru, astfel încât cel puțin o mică parte din talentul său să se agațe de voi? Atunci probabil că îți va plăcea proiectul extraordinar din spatele lui Magnus Hedman, fost portar al echipei naționale suedeze. “Sunt destul de clar ce îmi vor spune mulți oameni: sunt nuci”, susține Hedman, în primii ani ai noului mileniu, portarul Chelsea sau Celtik Glasgow. „Dar am avut această idee în cap de un an și jumătate și cred că va reuși. Nu ți-ar plăcea să ai o piesă din tipare cu tine pentru totdeauna?

Pentru totdeauna?De fapt, da, deoarece ADN-ul sub forma cristalină pe care Hedman și colegii săi îl vor vinde va dura 500 de ani.

Ar trebui să fie disponibil fie într-o eprubetă, fie ca parte a alegerii unui fan: în colaborare cu oameni de știință de seamă, Hedman intenționează să introducă ADN-ul într-un tricou sau centura căpitanului.

Dacă aștepți cu nerăbdare ce stele a ademenit deja, probabil vei fi dezamăgit. Până în prezent, doar Nils Eric Johansson, fostul căpitan AIK al AIK Stockholm, a fost implicat în fotbal, codul genetic al Societății Hedman făcând 371 de probe.Deci, simbolic, exact la fel de mult ca el a jucat în tricoul de club din Capitală, decât mai puțin de un an în urmă, din cauza problemelor cardiace și-a încheiat cariera.

Piesa de colecție este destinată cunoscătorilor adevărați, puțini alții ar sacrifica probabil peste opt mii și jumătate de coroane. conținut ca o bucată de gheață răsucită din întâmplare pentru a „crește” ceva mai mult?

“Poate că nu se va dovedi ca Parcul Jurassic. Pentru a evita ca zeci de clone ale mele să curgă în întreaga lume în 500 de ani “, a renunțat Johansson.

De fapt, nu-și face griji.Înainte de a se alătura experimentului, el a fost asigurat că informațiile sale genetice nu pot fi copiate: oamenii de știință vor elimina o mică bucată din ea. Acest procent va fi drepturile mele de autor ”, a explicat Johansson, după ce a aflat de la un cunoscut expert genetic Robert Gres, cu care Hedman și-a unit forțele, când a vizitat personal un institut de cercetare din Zurich, Elveția.

Pe lângă Johansson, Mikkey Dee, un baterist suedez de metale grele cunoscut pentru lucrul la Motörhead și Scorpions.

Și următorul?Cine raportează?

Potrivit unui interviu pe care Hedman l-a acordat ziarului suedez Aftonbladet, el a plecat într-o călătorie de inspecție în Statele Unite la sfârșitul anului pentru a convinge câteva personalități fără nume.

Zlatana Ibrahimovice, cu care sunt bine cunoscut cu hogul ”, a încântat fanii celui mai cunoscut fotbalist suedez. „Și am un vis de urmărit: să-i aduc pe Cristian Ronald și Boxer Floyd Mayweather pentru ideea noastră.”

Întreaga chestie are o singură captură: reputația lui Hedman a suferit destul de mult după carieră. Depresia l-a determinat să utilizeze droguri, patru ani era dependent de cocaină.El însuși a recunoscut că aproape toate economiile au fost cheltuite pentru substanțe dependente și prăbușirea prostituatelor: peste 140 de milioane de coroane. „Vreau să reușesc să redresez ceea ce am stricat până acum.

Un plan de afaceri revoluționar este să-l ajut acum în căutarea unei vieți mai bune.