Hertl are un sezon de viață. Cred că fac o treabă bună, spune el

Hertl are un sezon de viață. Cred că fac o treabă bună, spune el

Acum a pășit la cel mai bun sezon din viața sa și va depăși cel mai probabil maximele sale anterioare. În 39 de meciuri a marcat 15 goluri (victoria trecută în derby-ul din Los Angeles) și un total de 34 de puncte. Până acum, el a marcat 22 de goluri în NHL și a marcat 46 de puncte.

„Nu am niciun motiv să fiu nemulțumit. Mă descurc bine, antrenorul are încredere în mine și primesc mult spațiu pe gheață ”, spune Hertl. când San Jose său apără un avânt restrâns sau încearcă să egaleze în jocul de putere.

De aceea, el dă o impresie foarte sigură.Hertl reușește să mute aliniamentul și reușește în poziția din centrul celei de-a treia formații, unde a jucat șase se potrivește. În acea perioadă a strâns trei obiective și două asistențe.

“M-au pus în centre pentru că nu avem multe dintre ele acum. Cred că fac o treabă bună. Încă pot lucra la unele detalii, dar în general este destul de bine. Am câștigat multe meciuri de Crăciun și sunt fericit pentru asta ”, spune Hertl.

Nu dacă ar fi fost implicat în multe dintre ele. A treia sa linie cu Evander Kane și Joonas Donskoi este foarte periculoasă. „Marcăm goluri aproape la fiecare meci.Am trecut cu Los Angeles acum în timp ce pășeam împotriva celei mai bune linii a lor cu Ange Kopitar. Trebuie să continuăm așa, pentru că este grozav când echipa are mai mulți cinci care pot marca goluri. ” A devenit unul dintre cele șase spate din istoria NHL, care a avut cel puțin o asistență în treisprezece dueluri consecutive. S-a regăsit în compania lui Paul Coffey, Brian Leetch, Bobby Orr, Phil Housley și Denis Potvin.

„Tomas merge bine. A trebuit să aștept să se relaxeze puțin și a funcționat. Despre asta este vorba. Cred că ne așezăm ca o echipă. Știm despre noi înșine.Este minunat că băieții pot profita de șansele pe care le avem ”, a mulțumit fundașul stelelor din Suedia.

Hertl confirmă de asemenea chimia excelentă. „Știam că Eric mă va căuta. Acolo m-am oferit să caut spațiu. M-a găsit. La început am vrut să merg direct la poartă, dar am fost împins afară, așa că mi-am aruncat pucul din spate și am încercat să mă îndrept în sus. Am fost foarte fericit pentru obiectiv, pentru că nu trec foarte des dintr-o astfel de poziție ”, a zâmbit un elev slav. sunt David Krejčí cu Jakub Voráček.În general, a fost al treilea al său în carieră.