Kvitova a trecut un test dificil la Sydney. La început a învins-o pe Sabalenko

Kvitova a trecut un test dificil la Sydney. La început a învins-o pe Sabalenko

2015, câștigătoarea Sydney Kvitova a ajutat la câștigarea a 28 de lovituri și a reușitei defalcării 100%: a folosit toate cele cinci. „Sunt fericit. A ajuns înveselită de titlu, așa că știam că va fi greu. Servește excelent și joacă din spate, așa că mă bucur că am făcut-o ”, a spus ea pe teren. obișnuit cu vremea caldă australiană. Al doilea set a fost și mai echilibrat, Kvitova a oprit setbolul la 4: 5 și a câștigat meciul în 80 de minute.Meciul ei cu belgiana Elise Mertens a fost întrerupt din cauza ploii la 6: 7, 6: 2, 1: 4 din perspectiva unei jucătoare cehe. Nicole Melichar. Cuplul ceh-american a pierdut cu Vanessa King din SUA și germanul Anna-Lena Grönefeld la 7:10 într-o supertie-break.

Allert a terminat în sesiunea de calificare și nu reușește să apere etapa a opt-a de la Melbourne

Denisa Allert nu a reușit să se califice pentru Australian Open și nu reușește să apere senzaționalele de finală de anul trecut, cea mai mare în Grand Slams.Tenista de 25 de ani a pierdut de două ori în primul tur al calificării 3: 6 cu spaniola Paula Badosa și va scădea semnificativ în clasamentul mondial. Pentru că acum nu apără puncte, clasamentul WTA ar trebui să scadă de la a doua sută la a patra.Pe lângă Allertová, Adam Pavlásek și Zdeněk Kolář au renunțat.

Șapte cehi se vor strădui să se califice pentru competiția principală: Lukáš Rosol, Lucie Hradecka, Tereza Smitkova, Karolína Muchova, Anastasia Zarycka și Marie Bouzkova cu Barbara Krejcikova, care se va confrunta miercuri.