Real Madrid trebuie să recunoască: Avem tramvaie regale

Real Madrid trebuie să recunoască: Avem tramvaie regale

„Am avut trei opțiuni pentru a merge: prima la Real, a doua la Real, a treia la Real. Întotdeauna am visat să fiu aici, a spus Díaz cu entuziasm. Nu, talentatul mijlocaș nu a putut găsi un moment mai rău pentru a se schimba. Abia începe, iar achiziția sa pentru aproape jumătate de miliard de coroane dovedește doar că Real încă încearcă să vadă dacă se întâmplă undeva. >

Cel mai cunoscut club al istoriei continuă să fie urât. Nici nu poate fi o circumstanță atenuantă că a fost și mai rău anul trecut. Dar apoi l-a avut pe Cristian Ronald.Și pe banca antrenorului Zidan. Acum coroana regală pe care o poartă clubul în stema este mai mult pentru râs. Duminică, Real a pierdut acasă cu 0: 2, cu media din San Sebastian.

Pe locul cinci se află la 10 puncte distanță de șeful Barcelonei, ceea ce nu este cel mai rău. Doar 53 412 de persoane au venit la ultima rundă, adică a doua cea mai slabă vizită din sezon. Tot în Pilsen, în Liga Campionilor, în zilele săptămânii, au fost încă 14.000 de fani în octombrie. A pierdut o treime din cele optsprezece ture și nu ar fi surprinzător dacă și-ar fi concediat antrenorul pentru a doua oară în sezon. Santiago Solari, care l-a înlocuit pe Julen Lopetegui neputincios, a stăpânit cu stăpânire introducerea, cerând astfel un tratat până în 2021, dar prezentul doare.La trei zile de la tragerea la sorți cu Villarreal tulburat, a apărut o altă frustrare. „Nu poți acuza antrenorul pentru asta. Nu poate înscrie goluri. Trebuie să ne concentrăm mai bine “, a spus mijlocașul Luka Modric.

Dacă ar fi să fie apărarea lui Solari, atunci a fost și o acuzație împotriva Realului haotic. El a lăsat să fugă fenomenal Ronald vara și nu s-a pregătit pentru probleme. Probleme grave!

În ciuda faptului că Modric este proprietarul actual al Balului de Aur, Kroos este un glumeț exclusiv, Courtois este un portar de elită, iar Sergio Ramos este cel mai mare patriot. momente potolitoare care vor aduce speranță.Venirea câștigătoare a antrenorului lui Solari a fost unul dintre ei. Un alt triumf în campionatele mondiale de cluburi din decembrie.

Nu, Real nu este în regulă, iar adolescenții nu-l pot scoate din probleme. O dovadă în acest sens este atacantul brazilian Vinicius Júnior, 2000. Anul trecut a costat mai mult de un miliard și a marcat până acum un singur gol al ligii.

Chiar dacă trebuie să-l lase să facă o performanță excelentă chiar duminică, ar fi mult mai benefic pentru Real dacă ar putea convinge (și plăti!) nume mai dovedite. Vorbește despre Christian Eriksen de la Tottenham. Preț? Două miliarde și jumătate.