Regina tenisului Halep despre pauza mea: am descoperit în sfârșit viața

Regina tenisului Halep despre pauza mea: am descoperit în sfârșit viața

„An greu. Acum vreau să fiu calm, relaxat câteva luni. Încerc să fiu mai fericită, viața mea nu mai este doar tenis ”, a declarat vedeta română pe site-ul WTA.

La turneul de la Sydney, ea va fi ultima din Top 10 care va participa la premiera de Revelion. durerea discului ei prolaps a pus capăt sezonului.

Sezonul este într-adevăr nebun. Apoi a ajuns în sfârșit la Roland Garros. Cu o mare colecție de puncte, ea și-a asigurat tronul, după care a pierdut Turneul Campionilor din cauza accidentărilor și a pierdut anterior ultimele patru dueluri.Și în noiembrie, antrenorul ei, Daren Cahill, a anunțat că face o pauză de un an și va acorda prioritate familiei sale.

În ce mod? Zvonurile că a fost condusă de Boris Becker au arătat doar fantasmând mass-media românească.

Halep intenționează să meargă fără ajutor. Ca o regină solitară. “Situația este că nu voi avea antrenor în următoarele trei-patru luni”, a spus ea. „Vom vedea cum funcționează, dar voi încerca. Daren și cu mine suntem încă prieteni, îi pot cere sfaturi în orice moment. Este decizia mea și știu că risc. Dar mă simt mai încrezător că ar trebui să mă descurc singură în instanță.Ea ascunde capcanele și câștigurile potențiale.

Petra Kvitova a luptat timp de trei luni la începutul anului 2016, cu un echilibru slab de 5-6. „Dar, desigur, nu este starea finală”, a spus ea înainte de începerea misiunii individuale experimentale; apoi s-a angajat scurt pe František Čermák și apoi Jiří Vaňek, cu care lucrează până acum. Ea a demis-o pe David Kotyza, a fost de acord cu Tomáš Krupa pentru sezonul următor – și a invitat-o ​​pe Master ca antrenor Rennae Stubbs să ia parte la turneu. Femeia care acum îi oferă atâta pace și încredere în sine. Dispoziția a devenit brusc o soluție.

Surprinzător, așa cum va avea Halep, nu este atât de important pentru ea.Mai presus de toate, și-ar dori să aibă un timp mai calm, mai vesel.

„Șase săptămâni am făcut un lucru, exersând în fiecare zi pentru spatele meu. În caz contrar, nimic ”, se întoarce la sfârșitul lui 2018.„ A fost lung, dar frumos, credeți-mă. Mi-a plăcut atât de mult. Am ieșit, am întâlnit câteva persoane, am vorbit cu prietenii. Am simțit că trăiesc o sută la sută. Că am descoperit lumea reală. ”

Starea în minte nu poate fi subestimată, dar în același timp este dificil să reușești în sport fără pregătire fizică. Cum e farfuria ei? „M-am antrenat în pregătire completă și fără durere. Mă simt bine – relaxat, sănătos, relaxat.Dar nu veți reîncărca niciodată lupta. ”Mai ales când câștigătoarea de la Sydney, Roland Garros, Jelena Ostapenko, a testat-o ​​anul trecut la Sydney sau pe fetița australiană Ashley Barty, al cărei obiectiv în acest an este să zboare printre elită. Nimic ușor, dimpotrivă.

„Dar cel mai important este să fii complet sănătos”, spune Halep înainte de primul duel al anului. „Acesta este lucrul cheie. Dacă spatele mă ține și abordarea mea de antrenament este în regulă, nu trebuie să-mi fac griji. ”

Nu că ar trebui să zboare în euforie și să se strice din nou.