1xbet online case de pariuri

1xbet online case de pariuri

În plus, prelucrând pariurile dvs. pentru o sumă totală de 175 € în următoarele 90 de zile, veți primi până la 75 EUR în bonusuri. Amintiți-vă însă că această ofertă este rezervată jucătorilor care pun un pariu pe 1xbet pentru prima dată.

Bonus de bun venit 1xbet: activați un cont 1xbet

Cât este valabilă promoția multiplicatorului pariurilor sportive?
Această promoție este valabilă doar pentru pariurile sportive cu un multiplicator online case de pariuri total egal sau mai mare de 2,00. Single, multiplu și sisteme sunt valabile. Înmulțitorul va fi aplicat numai la pariurile finalizate în 90 de zile de la data primului pariu.

Valoarea primului pariu contribuie la îndeplinirea cerinței de pariere de 175 EUR în total. Dacă biletul de pariere ar trebui să fie format din mai multe pariuri, multiplicatorul va fi aplicat la „primul pariu”, adică la pariul cu cea mai mare sumă.

Curiozități despre bonusuri de bun venit 1xbet
Dacă sunteți un nou utilizator Betstrs, atunci trebuie să rețineți că pariurile rambursate nu sunt valabile pentru promoție.

Bonusul vă va fi creditat în termen de 36 de ore de la momentul transmiterii jocului dvs. care respectă parametrii pentru obținerea bonusului. Prin fereastra misiunii puteți verifica starea de livrare a bonusului.

Obțineți bonusul
Suma maximă Bonus de bun venit 1xbet
Suma maximă de bonus pe care o puteți obține prin darul de 1xbet pentru utilizatorii noi este de 100 € în total: până la 25 € la primul pariu sport făcut și 75 € suplimentar odată ce ați atins suma totală de 175 € la pariurile sportive de 1xbet.

Bonus de bun venit 1xbet: activați un cont 1xbet
Bonusurile pot fi utilizate pentru a face pariuri de diferite tipuri, cum ar fi poker, cazinou, fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi.

Promovarea nu este valabilă pentru cei care s-au înregistrat pe site-ul 1xbet și au făcut prima depunere prin Neteller sau Skrill.

1xbet, așa cum este indicat în mod expres în termenii și condițiile de utilizare a secțiunii cu privire la bonusurile de bun venit, își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment și, în cazul unor diferențe, decizia noastră va fi definitivă.

În plus, 1xbet își rezervă dreptul, la discreția sa completă, de a exclude și / sau limita disponibilitatea oricărei oferte promoționale pentru jucători. Din acest motiv, vă recomandăm întotdeauna să consultați termenii și condițiile promoțiilor de 1xbet.

Bonusul de bun venit
Bonusul de primire de 1xbet constă din două tranșe separate. Primul se referă la bonusul de la prima depunere, care este egal cu 10 € și se plătește doar pentru o primă plată de cel puțin 10 € efectuată în termen de 7 zile de la înregistrarea contului. A face o primă depunere mai mică de 10 € nu vă va permite să profitați de bonus. A doua tranșă constă într-un bonus de pariere de până la 100 €.