Activitatea sa principală era să negocieze transferuri către și din Sparta.

Activitatea sa principală era să negocieze transferuri către și din Sparta.

Kotalík este vicepreședinte al Consiliului de la Sparta. Se poate aștepta să părăsească conducerea clubului la viitoarea Adunare Generală și va ajunge în toate funcțiile executive. „Adam a lucrat la Sparta într-o perioadă dificilă, care, cu excepția participării la sferturile de finală ale Ligii Europene (primăvara 2016) și câștigarea Grupului de ligă europeană în anul următor (toamna 2016), nu a avut succes. Cu toate acestea, Adam este recunoscător pentru munca depusă pentru Sparta. De multe ori s-a confruntat cu presiuni mari, care în multe cazuri nu erau corecte “, a subliniat patronul spartan Daniel Křetínský.

Suporterii au fost renunțați la Kotalík.Într-un moment în care echipa a eșuat, furia lor a fost luată de antrenor și de multe ori de el. p> „Adam a reușit să extindă semnificativ raza Spartei în zona transferurilor. Am reușit să obținem jucători de calitate din diferite competiții străine și să facem transferuri de succes din punct de vedere economic din club. Cu toate acestea, a venit timpul pentru o schimbare bazată pe responsabilitatea și mai independentă a lui Tomáš Rosický în ceea ce privește secția de sport și în special echipa A ”, a subliniat Křetínský.El a ocupat funcția de CEO cu accent pe activitățile sportive ale clubului. Acesta trebuia să eficientizeze managementul clubului când proprietarul era ocupat.

Activitatea sa principală era să negocieze transferuri către și din Sparta. A participat la transferuri semnificative ale lui Bořek Dočkal, Nicolae Stanciu, Guélora Kanga, Srdjan Plavšić, Tomáš Koubek sau Martin Dúbravka. / p>

„Toate competențele lui Adam, cu excepția negocierii transferurilor și contractelor de jucători, sunt preluate de Tomáš Rosický.În domeniul transferurilor semnificative și al contractelor de jocuri de noroc, vom lucra cu un avocat selectat pentru a prelua această agendă ca expert în contractare și negociere “, a declarat Čupr.

Numele său va fi anunțat de Sparta în viitorul apropiat. “Transferurile și contractele mai mici vor fi realizate de secția de sport, în coordonare cu secția de tineret”, a declarat Čupr.