Hayley divin. Când a fost chemată din Sala Famei, ea a fost la examen

Hayley divin. Când a fost chemată din Sala Famei, ea a fost la examen

Când juca în Sochi, ea a biruit un os rupt în picior. „Mâna mea nu era atât de rea, doar am înghețat-o și am plecat. Piciorul era mai rău. Apoi au trebuit să o opereze de două ori. ”Nu i-a fost suficient să strângă medalii și premii personale cu echipa națională. În 2003, a devenit prima femeie care a marcat printre profesioniști. A lovit liga finlandeză din Finlanda în spatele HC Salamat din Kirkkonummi.

A continuat să se împingă prin bărbați, deși uneori era preocupată de sănătatea ei. „În Suedia am fost îngrijorat”, a spus Tomáš Pacina, partenerul ei la acea vreme. „În sezonul regulat al ligii a treia, ea a jucat a doua linie a treia. Avea tehnică decentă și patinaj. Dar în playoff s-a îngreunat și a obținut de două ori un astfel de scor, încât aproape că a omorât-o.De asemenea, a avut o emoție. ”

O doamnă numită„ Wick ”este o superstar sportivă în țara de origine. „Nu se va ascunde nicăieri. Hocheiul este ca fotbalul în Brazilia. Mai mult decât politică sau religie. Nu-l învinovățesc pe Gretzky că s-a mutat în America “, a spus Pacina la Olimpiada de la Vancouver.

Introducerea ei în HHOF este perfect logică. Dar când a fost chemată de comisia de admitere pentru a-și anunța veștile fericite, s-a împiedicat oarecum. O femeie de patruzeci și unu de ani este într-adevăr particulară.

Da, apropo, lucrează și ca asistent director al dezvoltării de jocuri la Toronto Maple Leafs.Hockeyul în concepția sa nu are aproape nicio barieră.