Platek pentru noul sediu Bet365 din Stoke on Trent

Platek pentru noul sediu Bet365 din Stoke on Trent

Pentru noul sediu operațional, Bet365 a ales iluminatul Platek. Noua clădire, construită în 2016 în Stoke on Trent, poate beneficia acum de un mediu sigur, liniștit și confortabil în orice moment al zilei. Suprafața de peste 13.000 de metri pătrați în care se află noua fabrică este amplasată pe locul fostului birou de ziare Sentinel al Media Way și are aproape dublul dimensiunii sediului anterior din Festival Park. Structura este literalmente un tribut adus succesului companiei: dezvoltat de arhitecții Woods Goldstraw Yorath, al cărui obiectiv era să ofere un proiect modern și de avangardă, se remarcă din punct de vedere arhitectural din clădirile mai contemporane din jurul acesteia, grație și finisajelor și Iluminarea lui Platek. Furnizorul de informații privind eficiența energetică a clădirii a fost Zerum Consult, o companie de consultanță și dezvoltare pentru clădiri durabile care a derulat proiectul în strânsă colaborare cu firma de arhitectură engleză.

Cu un flux continuu de oameni de la parcare până la intrarea într-o clădire care funcționează 24 de ore pe zi, siguranța structurii a fost un aspect prioritar al proiectului, satisfăcută datorită unui iluminat strategic și eficient care, în același timp, a permis economii eficiente de energie . Prin urmare, printre zonele vizate, pasarelele care duc de la parcare la clădire și perimetrul clădirii, zone care au beneficiat de un studiu de iluminare funcțional și estetic plăcut.

Pentru vizibilitatea perfectă a zonelor pietonale, Platek, în colaborare cu Holophane, a reușit să răspundă cu iluminare în conformitate cu designul clădirii care a combinat scenografia, modernitatea și economisirea de energie. Tetra Parco în versiunea Bollard face pasarela de intrare vizibilă, sigură și elegantă, o soluție funcțională și eficientă pe care compania și-a propus-o și pentru iluminarea fațadei, îmbunătățită de Mini Corniche în versiunea Downlight. La etajele inferioare, Oblò și 2100 Medio, în versiunea Downlight, conferă geometriilor clădirii un confort vizual ușor și plăcut, caracteristici ideale recunoscute și pentru pasajul pietonal care urmează perimetrul structurii, iluminat cu Promenade 200, un downlight încastrat care știe să se amestece perfect cu designul panourilor de placare ale clădirii.

“Un eșantion din fiecare produs a fost furnizat echipei de proiectare și a fost aprobat personal de CEO-ul Bet365. Rezultatul final a impresionat atât de mult încât am fost solicitați să utilizăm din nou aceleași produse pentru următorul lor proiect”, a spus Colin Atkinson din Zerum Consult, cea mai bună confirmare a calității totale și a versatilității soluțiilor de iluminat Platek: produse de iluminat cu un design funcțional și estetic plăcut, garanție de performanță, economie de energie și confort vizual la nivel înalt.