Fulgerul înapoi și somnul. Galvas a zburat din Canada spre extracală

Fulgerul înapoi și somnul. Galvas a zburat din Canada spre extracală

Vineri seară, un bek în vârstă de nouăsprezece ani s-a așezat în patul său acasă pentru a absorbi timpul cât mai curând posibil și pentru a porni duminică împotriva Spartei. „Sunt recunoscător domnului Endl că mi-a cumpărat un bilet și m-a ajutat să revin mai devreme, așa că nu trebuie să aștept patru zile în Canada. Desigur, mă bucur că nu a trebuit să stau acolo fără gheață și antrenament atât de mult timp și să pot să mă alătur imediat echipei ”, a spus Jakub Galvas. Cu toate acestea, nu le-au adus noroc, au pierdut 0: 3 în lupta pentru centrul mesei.După prima perioadă am vrut să ne prindem din păcate, din păcate nu am reușit să tragem. Sparta era atunci într-o cutie excelentă în fața porții și eram greu să ajungem acolo. Este posibil să fi avut împușcături de la distanță, dar ne-am luptat rău în fața porții, toți pucurile revenind la ei ”, a recunoscut Galvas. să fie valabil pe gheață. „Întotdeauna există ceva pregătire pentru asta, chiar dacă au fost nouă ore mai puțin. M-am pregătit cât am putut și a fost destul de bine.Patinoarul este, desigur, diferit, dar cel mai mare se poate obișnui cu el mai repede, există mai mult spațiu ”, nu și-a îngreunat capul.

Acceptarea eșecului după ce a renunțat la sferturile de finală ale Cupei Mondiale nu este ușor. În fiecare an, cei douăzeci de jucători naționali, deși compuși din jucători noi, sunt împovărați cu întârzieri pe termen lung. Și devine din ce în ce mai greu în fiecare an.

„A fost dezamăgitor pentru noi toți, deoarece am crezut că avem mai multe. Din păcate, nu am reușit. Nu am ajuns la o formă bună. Trebuie să o aruncăm în spatele nostru. Este minunat să înveți din asta.Asta ne va oferi multă viață, dar acum trebuie să ne schimbăm capul și să ne gândim la responsabilitățile clubului ”, Galvas încearcă să aștepte. Căpitan asistent. La turneu, însă, a marcat o singură asistență. „Este un hochei diferit, fiecare vrea să arate ce poate mai bine. Ar trebui să lucrez desigur la toate. Este nevoie de atâtea lucruri pentru a ajunge în vârf. Și trebuie să muncesc tot timpul ”, își dă seama el.Și cum următorul meci așteaptă cocoșii de pe Comet Brno (ora 18.00) astăzi, Galvas face tot ce poate pentru a fi sută la sută. Încerc mereu să durez până noaptea să dorm. Și dorm bine, așa că sunt bine ”, zâmbește.