Pariaza live la Baumbet!

Pariaza live la Baumbet!

Un pariu live sau in direct presupune posibilitatea plasarii unui pariur pe masură ce acțiunea evenimentului este în desfășurare. La la Baumbet veti găsi o gama variata de evenimente pentru a paria live. De asemenea, pariurile in direct la Baumbet puteti face atât pariuri individuale, cât si combinate. In plus, puteti vizualiza diferite statistici de interes live sau chiar puteti vedea evenimentele în desfășurare live la Baumbet TV. Aceste stransmisii live a evenimentelor sportive prin Baumbet TV sunt gratuite. Conditia este sa aveti deja cont la Baumbet si, de asemenea, acesta sa nu fie gol, adica sa aveti fonduri în contul dumneavoastra de joc. O confitie in plus presupune să fi făcut 1 pariu in ultimele 24 de ore.

In ceea ce priveste calitatea transmisiilor live, aceasta este una de buna calitate. Binenteles ca exista si o mica intarziere, similară transmisiilor TV in direct, insa aceasta este una normala, decalata cu mai putin de zece secunde.

Cum sa plasati un pariu live la Baumbet?

Selectand evenimentul live pe care doriti să plasati pariul, veti descoperi o gamă larga de oferte și cote. Daca ne referim la un pariu individual, este foarte usor, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati pronosticul dumneavoastra și miza pe care o investiti si sa confirmati pariul. Si in cazul pariurilor multiple nu este deloc greu, ceea ce trebuie sa faceti in plus este sa selectati toate pronosticurile pe care doriti să pariati. Acestea apar pe fișa de pariere sau biletul de pariuri online, iar la Baumbet limita acestora este de 25. Apoi va trebui sa adaugati miza, sa selectati combinațiile (daca este cazul) și, pasul final, sa confirmati pariul dumneavoastra.

Pentru ca pariul sa fie valabil, cotele nu trebuie sa se modifice pe parcursul următoarelor câteva secunde cat dureaza parierea sau unul dintre evenimente sa nu se fi suspendat intre timp. Daca veti intampina astfel de probleme, veti fi anuntat de modificarea cotei si va trebui sa reluati pasii respectivi cu actualizarea mizei de pariat. Binenteles ca aceste cazuri sunt rare, insa sfatul nostru in ceea ce priveste pariurile live este sa selectati cat mai putine evenimnete, deoarece odata cu cresterea numarului acestora va creste sim timpul alocat conceperii biletului.

De asemenea, puteți vedea și verifica pariurile livejucate în secțiunea Pariuri anterioare, care se gaseste pe pagina de pariuri sportive Baumbet.

Obtinerea câștigurilor din Pariurile Live la Baumbet

Pariurile facute în timpul unui meci in direct se stabilesc ca fiind pierzătoare sau câstigatoare la Baumbet după ce rezultatul este decis. Atentie, rezultatul si nu meciul sau evenimentul in sine. De exemplu, sa presupunem ca ati jucat pe un meci de fotbal live la Baumbet peste sau sub 2,5 goluri. Astfel, acest pariu va avea rezultatul stabilit dupa ce s-a inscris cel de al treilea gol. Si in cazul celorlalte variante de pariere gol/ gol, echipa X marcheaza prima, rezultat etc. se va aplica același principiu. Banii castigati se vor vira în contul dumneavoastra Baumbet.ro, fiind disponibili pentru alte pariuri sau pentru a-i retrage. Succes cu Baumbet!